duminică, 23 mai 2010

Tanara domnisoara mamica!!!

Aceasta fata draguta, despre care am sa incep sa va povestesc a ajuns la varsta de 14 ani.O adolescenta in toata regula.Dar ce sa vedeti:a inceput sa isi faca prieteni de acum vreo 2 ani buni.Foarte important este mediul in care crestem si educatia de acasa.Educatia mamei pentru copii ei este vitala.Mama trebuie sa fie exemplul de caracter, rabdare si dragoste pentru copii ei.
Cum va spuneam aceasta tanara domnisoara am cunoscut-o cand avea doar 7 anisori.Trece repede timpul.Nu-mi vine sa cred ca se intampla multe lucruri asa repede.Tanara noastra a trait mai multe dezamagiri si despartiri in familie.Tatal a parasit-o pe cand era micuta bebelas, iar mama a trait in concubinaj pana nu de mult cu un alt barbat.
Tanara noastra a fugit de acasa, acum doua veri la tatal ei cel bun.Nu prea i-a placut. S-a intors dupa ce a inceput scoala.O alta escapada a avut-o mama ei , cand impreuna cu ea a fugit in alt sat, cu un alt barbat.Fata noastra a avut tot exemple din acestea.
Anul trecut a plecat din nou la tatal ei in sat si a avut o aventura cu un baiat mult mai invarsta decat ea.Iar in toamna cand a trebuit sa vina din nou la scoala, a zis ca nu mai vine , caci.....surpriza...era insarcinata.
Anul acesta in aprilie a nascut o fetita superba.Problema este ce va face ea?Care va fii viata ei de acum incolo?Isi va continua oare scoala?Ma indoiesc.Totusi ce am apreciat la mama ei, ca dupa toate greselile facute de ea nu si-a abandonat fiica.O ajuta si o sprijina sa isi creasca fetita.
Tot mai multe "sarcini nedorite", dar chiar asa sa fie?
Ma doare sa vad cum o tanara domnisoara ajunge mama la 14 ani.
Sa fie oare inconstienta?Sau mai degraba lipsa de educatie?
Tu tinere ce zici?

Niciun comentariu: