marți, 14 septembrie 2010

Dragostea unei mame

Se spune ca mama este cel mai important pion din cresterea si educatia unui copil. Nu stiu cum a fost la voi, dar la mine stiu cum a fost. Cand eram copil mama s-a straduit foarte mult sa ne educe cat a putut si cum a stiut mai bine.Insa imprejurarile acelor ani si modul de viata o obliga sa lucreze pana seara tarziu.Temele le faceam singuri impreuna cu fratele meu mai mic si atunci cand ea se intoarcea acasa existau foarte putine momente de conversatie si povesti de orice fel.Citesc de curand o carte pe care o recomand tuturor: " Gandeste Cutezator".Este profunda si vorbeste despre modul important pe care l-au avut cateva persoane in viata unui medic renumit Ben Carson.M-am gandit de multe ori ca poti face multe, dar depinde de multe si in special de oameni.
Acest om, Ben Carson este unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume.Sunt convinsa ca fiecare putem fii "cineva" in viata , dar depinde si de planul Lui Dumnezeu cu noi.
Totusi cum spune-am increderea mamei in copii ei si incurajarea ei face totul.Bineintele sa nu uitam ca si dansa trebuie sa fie calauzita de Dumnezeu.Sa ne ajute Dumnezeu pe fiecare mamica sa-L lasam pe Dumnezeu sa ne invete cum sa ne crestem copii spre slava si Imparatia Lui.

Niciun comentariu: